Met ruim 1200 medewerkers verzorgen wij dagelijks het onderwijs aan ruim 12.500 studenten vanaf 16 jaar. Wij bieden 130 beroepsopleidingen aan in de regio IJmond, gemeente Haarlem, Haarlemmermeer, Amstelveen en Harlingen. Ook geven wij opleidingen en cursussen voor volwassenen in het vavo (voortgezet algemeen volwassenenonderwijs).

Alleen met goede docenten voor de klas en medewerkers achter de schermen, kunnen wij goed onderwijs bieden. Word jij een van ons? 

Gezonde school

Gezond lunchen, aandacht voor werkdruk, toffe sportevenementen en challenges met collega’s: vitaliteit vinden we belangrijk. Nova Fit biedt je trainingen, workshops en informatie over sport, beweging, ontspanning en voeding. De Gezonde school en het Fitness centrum zijn initiatieven van Nova Fit. Doe je mee?

Regie op je eigen carrière

Werken bij het Nova College is uitdagend. Je hebt vrijheid en ruimte voor je eigen pad. Bij de Nova Academie en bij het loopbaancentrum kun je terecht voor opleidingen, trainingen, loopbaancoaching en persoonlijke begeleiding. Zo raak je nooit uitgeleerd en haal je het beste uit jezelf bij het Nova College. 

Wat mag je van ons verwachten?

WAAROM WERKEN IN HET MBO?

Bekijk het filmpje en ontdek waarom het mbo onmisbaar is!

wil je iets vragen?